Home     Steigerplank fijnbezaagd 2,9 x20x500cm
Steigerplank fijnbezaagd 2,9 x20x500cm

Steigerplank fijnbezaagd 2,9 x20x500cm


D2,9 x B20,0 x L500cm gedroogd, ongeschaafd blank vuren; rechtkantig
€ 14.90

Artikelcode: TPL1FS500

Steigerplank fijnbezaagd 2,9 x20x500cm


  • Productinformatie
  • Specificaties
  • Aanverwante artikelen

Wat is een steigerplank?
Een steigerplank is een ongeschaafde plank, veelal van blank hout. De steigerplank heeft zijn naam gekregen omdat hij onder andere gebruikt wordt als loopplank op bouwsteigers. De laatste jaren is steigerhout erg populair geworden als materiaal voor in de tuin. Bijvoorbeeld voor het timmeren van een wandje of voor het maken van meubeltjes. Velen vinden de steigerplank nog mooier worden naarmate hij vergrijsd door de regen en de wind.

Wat bieden wij aan?
Mooie nieuwe steigerplanken. De planken zijn al teruggedroogd waardoor ze ook binnen te gebruiken zijn. Ze werken daardoor ook minder en je hebt geen schimmeluitslag.
Ze zijn nog blank, en daardoor kunt u nog alle kanten op met de plank. Het formaat dat wij op dit moment aanbieden is: 2,9x20x500cm.

 Wij raden u aan om bij buitengebruik de plank altijd te behandelen met impregneerolie, steigerbeits of een ander verduurzamingmiddel. Steigerplanken worden vaak bewerkt met een grey- of whitewash om ze een oude look te geven.

Wat voor toepassingen heeft deze plank?
Wij zien deze plank veel gebruikt worden voor het maken van bloembakken en meubeltjes. Ook kan deze plank gebruikt worden om een wand te maken.

Productgroep
  • Planken
Materiaalsoort
  • Steigerhout